Dag Trip - Similan Eilanden - Snorkeling

Als u droomt van het paradijs , dan vindt dat hier.

Zee, Zand, Zon en heel veel plezier

Snorkelen is leuk, veilig en gemakkelijk met Similan Dive Center. Ga met ons mee op onze dagelijkse tocht naar de witte stranden van de Similan eilanden met zijn ondiepe koraalriffen. Onze vriendelijke crew is gespecialiseerd in kinderen, families, en de eerste keer snorkelaars. Je zal absoluut versteld staan ​​van het heldere azuurblauwe water, witte zand, koraalriffen, tropische vissen en soms dolfijnen.
Type: Alleen Snorkelen
Schema
 
U wordt opgehaald van uw hotel / resort met de taxi.
 
Check-in en pick-up van uw snorkelspullen.
 
Onze vriendelijke en ervaren bemanning zal u verwelkomen. Onder het genot van een kopje koffie geeft onze tour leider een korte briefing over de komende dag.
 
Op 8:30 onze snelle speedboot laat het aan de Similan-eilanden van Khao Lak aanlegsteiger. Reistijd 1 - 1 1 / 2 uur
 
Zwemmen en snorkelen in het kristalheldere water Koh Ha en Koh Hok (Island # 5 & # 6).
 
Terug aan boord, vaart onze speedboot naar de rustige baai van Koh Miang (Eiland nr.4), waar een vers gemaakte delicate Thaise lunch wordt geserveerd. Er is tijd voor diegenen die liever relaxen op het strand en van deze ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid te genieten ... of meer te snorkelen vanaf het strand.
Wie weet, je bent op vakantie!
 
Na de lunch onze speedboot vaart naar Koh Ba Ngu (Island nee. 9), waar u verder het heldere water kunt verkennen en ontmoet de tropische vissen en koralen rond dit eiland.
 
Als laatste bekijken we het ongerepte strand van Koh Similan (Eiland nr. 8), hier heb je ook de mogelijkheid om Sailing Rock te beklimmen en kunt genieten van een prachtig uitzicht over de Andaman Zee.
 
Na deze stop keert onze speedboot terug naar het vasteland waar onze taxi op u wacht om u terug te brengen naar uw hotel / resort.
 
Similan Dive Center voor de ultieme Similan-eilanden ervaring.

Dagelijks vertrek


Speedboat

BHT 3000,-

Alles inclusief


All fields are required

Type the text from the image here:
Change this text.

Quality, Safety, Fun

Reservering

U kunt reserveren met behulp van ons boeking formulier of per telefoon

Landlijn : +66 (0)76 490 965 of onze Hotline +66 (0)83 176 1306.