Achtergrond

Similan Duik Centrum is mede opgezet door Bram Bogerd, een Nederlander die samen met zijn familie sinds 2004 in Khao lak woont. Met jarenlange ervaring in de duikwereld wilden wij een duikcentrum opzetten die geweldige duik ervaringen en educatieve programma's kan aanbieden voor bezoekers van de Similan eilanden en de omliggende duik stekkenn.

Similan Duik Centrum wordt gerund door een team van ervaren,  gepassioneerde en milieubewuste duik professionals die actief betrokken zijn bij de dagelijkse werkzaamheden van het duikcentrum. Er is geen substituut voor de ervaring van onze medewerkers. Dit omvat boot kapteins, management, duik meesters en instructeurs die de duikcursussen verzorgen. Onze opleidingen, van beginner tot en met Divemaster, wordt geleerd om de hoogste standaard mogelijk te maken. Wij bieden dagtrips naar de Similan eilanden, Koh Bon, Koh Tachai , Boonsun wrak en Richelieu Rock. Onze liveboards geven u de flexibiliteit voor een op maat gemaakte duik ervaring voor elk budget.

We zijn allemaal van bewust dat de toekomst voor de duikindustrie nooit kan worden voorspeld, maar we begrijpen dat we alleen door het bevorderen en het leren van duiken in een veilige en professionele manier kunnen  we een beter creëren 'onderwater wereld.' We leggen de nadruk op natuurbehoud en duurzaamheid van het milieu en willen dat u plezier te hebben als een onderdeel van. Wij nodigen u uit om naar Khao Lak te komen  en met ons te duikens. Of u nu een beginner of een expert duiker bent , wij  laten u zien waarom Similan Duik Centrum zo succesvol in het opleiden van duikers, dagtochten en liveaboards

Duiken is ons beroep, maar als eerste, onze passie.

 

Foto's van het Paradijs

Foto's .... Foto's, foto's en meer foto's ....
 
 
 
PADI Cursus / Get Pro

Level up! Genoeg van 18M? Upgrade tot Advanced of Get Pro!.

Liveaboards Duik Safaries

Boek nu uw Liveaboard;en ontvang tot 10% korting.
Snorkel Trips

Duik Dag Trips

Dag Trips! Bekijk onze trips naar Koh Bon en Richelieu Rock!