Similan eilanden duik safaris en duik dagtrips

Similan Duik centrum is een PADI duik centrum en Mares Dive World shop gelegen aan het Bang Niang strandweg in het prachtige Khao Lak. Wij regelen duik trips en duiksafaries vanuit Khao Lak en Phuket. Ons Nederlands vriendelijk en professioneel personeel zorgt ervoor dat uw vakantie in Thailand een onvergetelijke ervaring is. De Similan eilanden, Koh Bon, Koh Tachai en Richelieu rock staan bekend als één van de mooiste duik locaties in de wereld . Elk van de aangeboden reizen is een duikers droom. Wij bieden u een persoonlijke service voor een onvergetelijke duik reis!

Similan Duik Centrum brengt je dicht bij 's werelds meest unieke, soorten tropische vissen en koralen van de majestueuze walvishaaien en manta’s tot aan de aan de kleine  zeepaardjes en naaktslakken. Onze meest populaire duik- en snorkel locaties zijn op de prachtige riffen en koraal formaties rond  de Similan eilanden, Koh Bon, Koh Tachai en Richelieu Rock. Geniet van één van de beste dingen in Thailand en laat ons je duik vakantie regelen. Boek online of bel ons Nederlands sprekend personeel en wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw excursie haalt. 

 


De prachtige onderwater wereld...  Foto's van: Cony Chen


Op zoek naar Similan eilanden liveaboard duik avontuur?

Wanneer je aan boord stapt, wordt je naar een magische wereld geleid. De wonderen van de Andaman Zee ontvouwen zich voor je ogen tijdens je duik safarie. De aan boord zijnde gidsen delen hun diepgaande kennis van de onderwaterwereld met jou. Voeg daarbij de beste boot bemanning, de heerlijke Thaise keuken, een ontspannen sfeer, veel zon en de bekende diversiteit en overvloed aan zeeleven die de Andaman Zee zijn reputatie als een paradijs voor duikers geeft en je hebt alles wat je zou kunnen wensen voor een ultieme liveaboard duik avontuur. Wij bieden duik safaries liveaboards van 2 dagen / 1 nacht tot 5 dagen / 5 nachten.

Similan eilanden duiksafari Manta Queen 3


Similan Dive Center speedboatDag Trips: Similans, Koh Bon, Richelieu Rock, Boonsung Wrak!

Ontdek de enorme granieten rotsblokken, grotten, swim-throughs en 5000 jaar oude koraalriffen, die een fascinerende onderwaterwereld landschap scheppen, dat een grote variëteit aan onderwaterleven aantrekt, van de kleinste zeenaaktslakken tot grote manta's en walvishaaien. De helderheid van het water is uitstekend en het landschap verschilt per eiland. Wij verzorgen dagtrips naar de Similan eilanden, Richelieu Rock, Koh Bon en Boonsung wrak .Gerangschikt als een van de top 10 duikplekken in de wereld door de National Geographic Society, elke reis naar de Andaman zee biedt een nieuwe duikervaring. Similan Duik Centrum Dagtrips »Similan Duik Centrum PADI Cursussen

Similan duik centrum organiseert alle PADI cursussen van Open Water diver tot advanced divers of 'go Pro' met de Divemaster en de Instructeurs cursussen. Similan Duik Centrum heeft zeker een geschikte cursus voor jouw.  De open water duiken kunnen gedaan worden bij lokale riffen bij  Khao Lak, tijdens de dagtrips naar de Similan eilanden of aanboord tijdens één van de liveaboard trips. Je hebt al je Padi Open Water certificaat voor 10.500.- Baht alles inklusief.Mares Dive Center

Met meer dan 14 jaar ervaring met het verkopen van Mares duikuitrusting, Similan Duik Centrum is geselecteerd als een van de weinige Mares Dive Centers in Thailand. Similan Duik Centrum biedt het grootste assortiment in duik-, snorkel apparatuur en strandkleding in Khao Lak. Ons Nederlands personeel is altijd beschikbaar om u een eerlijk advies over de keuze van de apparatuur te geven uit het brede scala in onze winkel. Als we niet over de items beschikken die u nodig heeft, proberen wij om deze binnen 24 uur alsnog te leveren of u te wijzen naar een leverancier die dit kan. Ons doel bij Similan Duik Centrum is het leveren van een dienst die je tevreden laat zijn met je aankoop. 

.


Similan islands Snorkeling Tour

Zee, Zand, Zon en heel veel plezier
Snorkelen is fantastisch en veilig en zeer eenvoudig met Similan Duik Centrum.Wij organiseren dagelijke trips naar de witte stranden van de Similan islands met z'n ondiepe baaien en prachtige riffen. De vriendelijke boot staf is gespecialiseerd in het snorkelen met kinderen, families en beginners. U zult versteld staan van het azuur blauwe water, witte stranden, overweldigende koraal riffen, tropische vissen en wellicht zelfs dolfijnen. Similan Dive Center Snorkel trips >>
Snorkelen en Kamperen op de Similan Islands kan ook. Meer info >>


Similan Duik Centrum

Wil de Similan-eilanden en fotografen promoten! Wij bieden u de mogelijkheid om uw foto's op onze website te plaatsen. Foto's van koralen, vissen, manta's en nog veel meer: zoals stranden van de eilanden in de Andaman Zee, zijn meer dan welkom! U krijgt een eigen galerie met uw foto's getagd met uw naam, locatie en omschrijving van de foto. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op. 

Milieu en voorlichting

Voorlichting
Als student duikers de zee leren kennen en getuige van het leven onderwater, beseffen ze de intrinsieke waarde en het belang als onderdeel van het wereldwijde ecosysteem. Similan Dive Center biedt cursussen aan, zoals AWARE Diver, Underwater Naturalist, deze cursussen zijn bedoeld om bewust te worden van de problemen die dreigen, hun kennis over de in het water levende natuur te vergroten, kennis en waardering voor het marene ecosystemen te ontwikkelen. Wij bieden cursussen voor alle niveaus van duikers, van beginners zonder ervaring tot aan professionals die hun opleiding willen voort te zetten.
 
Milieu
Duikers duiken letterlijk in de grootste speeltuin van de natuur en zijn uit eerste hand getuige van de schoonheid en gevoelige aard van de oceaan. Gezien de positie waarin wij ons bevinden, voelen wij het als onze plicht om milieubewustzijn en verantwoordelijk gedrag te bevorderen, duurzaam ondernemen te omarmen en actief te streven naar gemeenschappelijke inspanningen naar een beter milieu. We spelen een actieve rol in de communautaire inspanningen voor het behoud en herstel van het milieu. 


Khao Lak : Parel aan de Andaman Zee

Khao Lak BeachesKhao Lak is de naam voor 20 kilometer strand met resorts, hotels, restaurants en winkels en biedt rust en sereniteit. Gelegen tussen de Andaman Zee en de schoonheid van Khao Lak National Park, het gebied heeft een groot aantal luxe resorts, boutique hotels en traditionele bungalows, ruim gebouwd om zijn ongerepte charme te behouden . Met een ansichtkaart landschap van betoverende watervallen en mysterieuze tempel grotten in combinatie met glinsterende kusten en natuurlijke flora en fauna, is het een idyllisch toevluchtsoord waar u kunt ontspannen in een prachtige omgeving. Een toegangspoort tot een aantal van de top duik gebieden in het zuiden van Thailand. Khao Lak is oorspronkelijk begonnen als een duikbestemming, met mensen aangetrokken door de betoverende Similan en Surin eilanden. Met kleurrijke koraaltuinen en een onderwaterwereld vol met anemonen in een caleidoscoop van rood, geel en blauw, waar je ook haaien, roggen, snappers, barracuda's en schildpadden in het blauwe water kunt tegenkomen. Breng je dagen door met het luisteren naar het geluid van de branding terwijl je vingers door het zachte zand glijden, liggend in de schaduw van de palmen en Caesarianen pijnbomen langs het strand het strand of maak je eigen avontuur in het betoverende regenwoud vol met wilde dieren en levendige kleur. 

 
 

Similan duik centrum 2 dagen 1 nacht liveaboard

Similan Duik centrum 5 dagen 5 nachten liveaboard

Similan eilanden duik dagtrips

She Dives

Similan Dive Center Secure Credit Card Payment

Mares Quality Equipment shop Khao Lak

Foto's van het Paradijs

Foto's .... Foto's, foto's en meer foto's ....
 

Location Map Similan Dive Center

Similan Duik centrum op pinterest