Similan Eilanden Dag Trip

Haal het meeste uit uw duik ervaring met een met plezier geleide duiktrips naar de Similan eilanden. 

Duiken:
2

Duik Ervaring:
Beginners tot ervaren Duikers

De Similan Eilanden in de Andaman Zee, vormen een gebied van grote natuurlijke schoonheid en werden in 1982 tot een Marine National Park verklaard. Bestaande uit negen, dicht beboste eilanden omringd door het water gewassen rotsen in de blauwe tropische oceaan en gezegend met fijne talkpoeder-achtige stranden, de Similan-eilanden biedt de mooiste en meest gevarieerde duik mogelijkheden.

Ontdek de enorme granieten rotsblokken, grotten, zwem-troggen en 5000 jaar oude koraalriffen, die een fascinerende onderwaterwereld landschap bieden dat een grote variëteit aan onderwaterleven aantrekt, van kleine zeepaardjes tot grote Manta roggen en walvishaaien.

De helderheid van het water is uitstekend en het landschap verschilt per eiland. Gerangschikt als een van de top 10 duiklocaties in de wereld door de National Geographic Society, elke reis naar de Similans biedt een nieuwe duikervaring.

Je wordt opgehaald van je accommodatie in Khao Lak. Om 9.00 AM vertrekt de MV Stingray vanaf de Khao Lak pier naar de Similan Eilanden. 
Reistijd  2 uur
 
De vriendelijke en ervaren bemanning heet je welkom op onze grote en komfortabele catamaran.Terwijl je geniet van een kopje koffie en uitgebreid ontbijt geeft de trip leider een uitleg over de boot.
 
Duik groepen zijn gebaseerd op duik ervaring en certificatie. Op deze manier kan ieder zich komfortabel voelen: van beginner tot gevorderde duiker. Elke Dive Master geeft een gedetalieerde duik briefing voor zijn groep en helpt u met het opzetten van uw duikuitrusting. Ratio duikers: 4 duikers met 1 Dive Master 
 
Duik in het heldere water en geniet van de ongelofelijk prachtige onderwater wereld. Duiktijd 45-60 minuten
 
Terug aan boord, ankert onze boot in een rustige baai waar een  Thaise lunch wordt geserveerd. Met een lange oppervlakte-interval is er genoeg tijd om te relaxenof  te snorkelen rond de boot .
 
De boot vertrekt om de tweede duikstek. De Dive Master geeft een gedetailleerde briefing aan deze duikstek en zal u helpen met uw duikuitrusting.
 
Duik terug in het water en geniet van wereldklasse duiken.
 
Na de duik is tijd om ervaringen te delen, vers fruit wordt geserveerd, een drankje en de log boeken worden ingevuld. De MV Stingray brengt je terug naar Khao Lak pier alwaar u rond 17.00 PM arriveert , een taxi brengt je terug naar je accommodatie in Khao Lak.
 
 

Woensdag Donderdag Vrijdag       Zondag      
Eiland 4 & 5 Eiland 6 & 7 Eiland 8  Eiland 5 & 7

 

MV Stingray

Ruime en comfortable catamaran

Technische specificatie
 
Lengte: 23 meter
Breed:   7 meter
Rompl:  staal
Machine: 2 Man diesel motoren
 
 
Navigatie:
- GPS sataliet navigatie
- Sonar
- Kompas
- Radar
 
Boot bemanning: 
       1 kaptein
       1 Machinist
       2 Matrozen
       1 Kok
 
Duik Crew: 
        1 Toerleider
        8 Divemaster/Instructors
 
Veilgheid
        

VHF -radio

Nood zuurstofapparaat

Reddingsvesten / ringen

Eerste hulp koffer

BHT 4900,-

per persoon.


Inclusief in de prijs:

Divemaster en snorkelgids service, 12 liter tank, gewichten, taxi van/naar je accommodatie in Khao Lak, ontbijt, lunch, fruit, snacks, water, thee, koffie.
 

Niet inbegrepen in de prijs:

• Nationaal park entrée gelden en duik fees

Prijs: 700.- Baht

• Volledige duikuitrusting set: lang of kort duikpak, ademautomaat, trimvest, masker, vinnen, loodgordel, gewichten, snorkel, tank.

Prijs: 500.- Baht

 

required fields Required fields

Type the text from the image here:
Change this text.

Reservering

U kunt reserveren met behulp van ons boeking formulier of per telefoon

Landlijn : +66 (0)76 490 965 of onze Hotline +66 (0)83 176 1306.

Similan Duik centrum op pinterest