Richelieu Rock Dag Trip

Haal het meeste uit uw duik ervaring met een met plezier geleide duiktrips naar Thailand's beste duikstek : Richelieu Rock. 

Duiken:
2

Duik Ervaring:
Ervaren Duikers

Richelieu Rock is een kleine rots onder de waterspiegel. Als onderdeel van de Surin National Marine Park is het ongeveer 18 kilometer ten oosten van de Surin eilanden gelegen. De rots kreeg zijn naam nadat kapitein Richelieu van de Amerikaanse marine, er met zijn Destroyer op vast liep tijdens de Tweede Wereldoorlog (aldus de legende).  Richelieu Rock is wereldberoemd als een van de beste plaatsen in Thailand om grote pelagische soorten zoals walvishaaien en manta roggen te zien. De enorme met zachte koralen beklede toppen klimmen dramatisch op uit de diepten van de Andaman Zee en trekken grote vissen zoals barracuda's en zeebaarzen aan. Er is ook een ongelooflijke palet van kleine vissen. Deze trip is alleen geschikt voor gevorderde duikers.
 
Je wordt opgehaald van je accommodatie in Khao Lak.
Om 8.45 AM vertrekt de snelle catamaran vanaf Baan Namkeng pier richting Richelieu Rock. 
Reistijd 1 uur.
 
Duikgroepen zijn gebaseerd op duikervaring en certificatie. Op deze manier kan ieder zich komfortabel voelen. Elke Dive Master geeft een gedetalieerde duik briefing voor zijn groep en helpt u met het opzetten van uw duikuitrusting. Ratio duikers: 4 duikers met 1 Dive Master. 
 
Duik in het kristalheldere water en geniet van de wonderbaarlijke onderwaterwereld. Duik tijd 45-60 minuten.
 
Terug op de catamaran wordt er een Thaise lunch geserveerd en heb je ruim een uur om te relaxen. Daarna is het tijd voor de tweede duik . De Dive Master geeft wederom een gedetailleerde duikbriefing en helpt u met opzetten van de duikrusting.
 
Spring terug in het water en geniet van wereld klasse duiken. Na de duik brengt de catamaran je terug naar de pier waar een taxi op je wacht om je terug te brengen naar je accommodatie rond 17.00 PM.
 
Vertrek:
Iedere Woensdag 8.45 –  Pick up van u hotel in Phuket of Khao Lak. 
 
Aankomst:
18.00 - Transfer naar uw hotel in Phuket of Khao Lak 

Wet Cat

This is one of the best daytrip boats around. This multi hull daytrip boat offers a comfortable and fast ride.
The sundeck gives you space to relax between the dives. This boat takes a maximum of 16 guests.

 

BHT 6000,-

per persoon, alles inclusief.


De prijs is inclusief:
 
Divemaster service, Surin National Park entree en duik gelden, een complete duik set, 12 liter tank, gewichten, taxi van/naar hotel, lunch, fruit, snacks, water.
 
Eigen uitrusting 500,- Thai Baht korting.

required fields Required fields

Type the text from the image here:
Change this text.

Reservering

U kunt reserveren met behulp van ons boeking formulier of per telefoon

Landlijn : +66 (0)76 490 965 of onze Hotline +66 (0)83 176 1306.