Discover Scuba Diving

Similan Discover Scuba Diving is een PADI cursus die je zal toestaan om prachtige Similan Reefs al duikend te verkennen zonder een volledige certificering cursus af te ronden. Deze ervaring van de onderwaterwereld brengt uw vakantie in Thailand naar het volgende niveau.

Dives:
2
Diving Experience:
Beginners

De eerste keer dat je ademt onder water zal u verbazen en na een paar minuten zul je beseffen hoe makkelijk en geweldig duiken werkelijk is. De echte uitdaging is altijd om onze duikers uit het water te halen omdat ze altijd zo enthousiast zijn en klaar zijn voor meer avontuur. 

Je leert alle van de basis technieken die u moet kennen om te duiken onder begeleiding van een van onze wereldklasse duikinstructeurs. Als u meegaat op deze Similan Discover Scuba Diving cursus leert u een ademautomaat te gruiken en hoe het is om te bewegen onder water. U  leert een ademautomaat te gebruiken. We zullen u helpen leren om onderwater te ademen en leert u de vaardigheden en de veiligheid regels te beachten. Het beste deel is als je gecertificeerd wordt met een Similan Scuba Certification Natuurlijk is dit telt als uw eerste duik. 

Onze Discover Scuba Diving cursus is voor iedereen met een interesse in duiken, op z'n mints tien jaar oud is en geen ernstige gezondheidsproblemen heeft , zij kunnen deelnemen aan dit spannende avontuur. Ja, Snorkelen is geweldig, maar er gaat niets boven de rustige ervaring van het onder water zijnen het zien van de prachtige exotische vissen en koralen rond de Similan eilanden.
 
Vereisten
Minimale leeftijd: 10 jaar
Normale gezondheid

 

Expeditie details
U wordt opgehaald van uw hotel in  Khao Lak. Geniet van een ontbijt met verse koffie en orange juice. Om 8.00 AM vertrekt vanaf de Khao Lak pier met dr grote comfortabele boot naar de Similan Eilanden. Reistijd 1 1/2 - 2 uur

Onze vriendelijke en ervaren bemanning heet u welkom op onze grote en komfortabele boot. Terwijl u geniet van een kopje koffie geeft de trip leider een uitleg over de boot.
Onze instructeur geeft een korte sessie over de beginselen van het duiken en hoe de apparatuur te gebruiken. Na de briefing en het uitproberen van de apparatuur, brengt onze speedboot u naar het strand van waar u uw eerste duik zal maken in het kristalheldere water en u kan genieten van de ongelooflijke onderwater wereld. Dit alles zal worden gedaan met de instructeur voortdurend aan uw zijde. De maximale diepte is 12 meter. De duiktijd wordt 45 minuten.
Terug aan boord, ankert onze boot in een rustige baai waar een vers gemaakte Thaise lunch wordt geserveerd. Met een lange oppervlakte-interval is er genoeg tijd om op ons ruime zonnedek te zonnebaden, te snorkelen rond de boot of gewoon te relaxen.
 
Onze boot vertrekt om de tweede duik stek. Onze speedboot brengt u naar een ander strand waar u een duik avontuur voortzet onder het toeziend oog van of instructeur
Na de duik is tijd om ervaringen te delen, vers fruit wordt geserveerd , een drankje en de log boeken worden ingevuld. Onze speedboot brengt u terug naar Khao Lak pier alwaar u rond 17 PM arriveert , een taxi brengt u terug naar je accommodatie in Khao Lak.

 

Dagelijks vertrek. U kunt op iedere gewenste dag beginnen.


Speedboat

BHT 6300,-

Alles inclusief


Inklusief in de prijs:
Divemaster en snorkelgids service, Similan National Park entree en duik gelden, een complete duik set, 12 liter tank, gewichten, Taxi van/naar hotel in Phuket of Khao Lak, ontbijt, lunch, fruits/snacks, water, thee, koffie.
 
Vereisten
Minimale leeftijd: 10 jaar
Normale gezondheid 

 

required fields All fields are required

Type the text from the image here:
Change this text.

Quality, Safety, Fun

Reservering

U kunt reserveren met behulp van ons boeking formulier of per telefoon

Landlijn : +66 (0)76 490 965 of onze Hotline +66 (0)83 176 1306.

PADI open water met Similan Duik Centrum